Inloopavond plannen Westlede

Geplaatst op

De gemeente Tiel zal binnenkort starten met het in procedure brengen van het gewijzigde bestemmingsplan Tiel-West. Deze wijziging zal de ontwikkeling van een nieuw winkelcentrum met daar bovenop appartementen op de locatie van het voormalige verzorgingshuis Westlede mogelijk maken.

Voorafgaand aan de procedure heeft Fieten Projecten op 28 maart in het atrium van woningcorporatie SCW een inloopavond voor de direct omwonenden georganiseerd om hen te informeren over de status van de plannen. Hierbij zijn de onderstaande panelen gepresenteerd.

 

SituatieWinkels Wonen Impressie Wadenoijenlaan Impressie Nieuwe Tielseweg Impressie Trichtstraat Planning Bestemmingsplan

 

 

Heeft u opmerkingen over dit bericht reageer op dit bericht of op facebook.

Laat een reactie achter